Bladmuziek voor jonge kinderen

15 Eenvoudige pianostukjes

Deze bundel bevat de leuke, eenvoudige bladmuziek voor piano en is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Deze bladmuziek is genoteerd in een ruime zetting, waardoor de bladmuziek gemakkelijker kan worden gelezen dan gangbaar notenschrift. Alle composities zijn kort van duur en eenvoudig leesbaar. Moeilijke handelingen en de meeste  muziektekens worden vermeden. Er worden alleen zeer eenvoudige notenbeelden toegepast voor de witte toetsen van de piano. Zo blijven de composities aantrekkelijk voor jonge kinderen en kunnen zij met trots zelf stukjes spelen! De korte composities zijn erg leuk om te spelen en zijn goed geschikt voor gebruik tijdens pianoles.

De bladmuziek is qua opzet minimalistisch genoteerd. Alleen de hoogstnodige notatie wordt toegepast, waardoor deze ook voor jongere kinderen te begrijpen en uitvoerbaar is. De pianodocent kan desgewenst naar eigen inzicht, zelf muziektekens toevoegen en verdere aanwijzingen geven.

  • 15 PDF’s – downloaden, opslaan en uitprinten.
  • Piano bladmuziek voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar.
  • Leuk om te spelen en geschikt voor gebruik tijdens pianoles.
  • Zeer eenvoudige pianostukjes zonder moeilijke notenbeelden.
  • Eenvoudig om te lezen en te leren spelen voor jonge kinderen.
  • Uitsluitend  één noot tegelijk. Dubbelklanken komen niet voor.
  • De pianoliedjes zijn alleen voor de witte toetsen geschreven.
  • Ruime zetting / grote noten, zonder moeilijke muziektekens.
  • Eenvoudige telling, gemakkelijke notatie.
  • De bladmuziek is voorzien van vingerzettingen.

Bladmuziek in PDF formaat.
Downloaden en uitprinten.
Tarief €5,75

*Zodra u betaald heeft wordt u automatisch doorgeleid naar de toegangspagina, waar u uw inlogcode aantreft om toegang te krijgen tot de bladmuziek.

Voorbeeld

Bladmuziek voor kinderen