Pianoles Rotterdam Ommoord

Ervaren pianodocent (Arjan Samson) ontvangt piano-leerlingen in Rotterdam / Ommoord.

Leer op passend niveau het beste uit het pianospel te halen, waarbij plezier in het spel, opbouw van repertoire, toonvorming, verdieping en verbreding de uitgangspunten zijn. De privé pianolessen worden gegeven vanuit zelf ontworpen lesmateriaal. De lessen zijn degelijk opgebouwd en gebaseerd op de mogelijkheden van de leerling. Wanneer u nog geen noten kunt lezen, wordt u dit tijdens de eerste lessen aangeleerd. Inschrijven voor pianoles

PIANOLES ROTTERDAM OMMOORD

Momenteel zijn er verschillende lestijden beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag. Aanmelden

Pianoles Rotterdam
Pianodocent Rotterdam

Pianoles Rotterdam. Binnen mijn praktijk bied ik pianoles aan kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen.

Beschikbare lestijden:

Woensdag: 15:30 – 16:00 | 17:00 – 17:30 | 18:30 – 19:00 | 21:15 – 21:45
Donderdag: 15:45 – 16:15 | 17:30 – 18:00 | 21:00 – 21:30
Vrijdag: 15:00 – 15:30 | 16:00 – 16:30| 17:30 – 18:00

Lessen en lesmateriaal

Noten lezen, akkoorden leren, pedaalgebruik, pianotechniek, timing, toonvorming en opbouw van repertoire en behoren tot de vaste les- en oefenstof. Wanneer u nog geen noten kunt lezen, wordt u dit tijdens de eerste lessen aangeleerd. De wekelijkse pianolessen zijn gevarieerd van Klassiek tot Boogie Woogie & Blues. Arjan Samson maakt veelal gebruik van eigen lesmateriaal en oefenstof. Voor kinderen wordt een speciale methode gebruikt.

Tijdsduur en lesgeld

De tijdsduur per les is 30 minuten per week (lessen van 45 of 60 min. zijn ook mogelijk). Het lesgeld bedraagt €85,00 per maand (inclusief lesmateriaal), bij een half uur les per week.

De lessen worden op een vaste dag en tijd ingedeeld. Er kan op ieder moment in het jaar worden gestart met de pianolessen. Betaling geschiedt, maandelijks, per kwartaal of per jaar.

Ik wil mij aanmelden voor een kennismakingsgesprek:

De lessen vinden plaats in een professionele pianostudio

Pianoles in Rotterdam Ommoord
Pianoles praktijkruimte in Rotterdam

Adres van de pianolespraktijk: Berkheide 10 | 3069 KS Rotterdam Ommoord – Deelgemeente Alexander

De pianolespraktijk is goed te bereiken via de snelweg, metro en buslijn 35. Er is ruimschoots (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar. De lespraktijk is gelegen in de deelgemeente “Prins Alexander”en is snel te bereiken vanuit de volgende wijken: Zevenkamp, Nesselande, Zevenhuizen, Oud verlaat, Oosterflank, Alexanderpolder, Nieuwekerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Kralingen, Hillegersberg en Kralingen. Inschrijven voor pianoles.

Pianodocent Rotterdam

Pianodocent Arjan Samson
Pianoles in Rotterdam Ommoord

Ik wil mij aanmelden voor een kennismakingsgesprek: