Boogie and Blues pianoles

Deze Boogie Woogie & Blues pianolessen zijn geschikt voor beginnende en gevorderden pianisten. Met deze pianolessen heeft u direct resultaat en leert u snel de grondbeginselen van het Blues & Boogie Woogie pianospel. U leert binnen de kortste tijd Blues intro’s, riffs en Bluessongs spelen. De pianolessen worden wekelijks op een vaste dag en tijd gegeven. De les-duur is 30, 45 of 60 minuten per pianoles. Het is niet nodig om noten te kunnen lezen.

Lees meer

Boogie & Blues Pianoles in Rotterdam Ommoord

  • Boogie of Blues leren spelen op de piano.
  • Leren spelen met of zonder muzieknoten.
  • Geschikt voor beginners en gevorderden.
  • Thema`s en effecten voor de rechterhand.
  • Linkerhand Blues en Boogie Woogie Riffs.
  • Lestijden op woensdag, donderdag en vrijdag.