[Advertentie] Speel pijnvrij piano met CBD olie

Piano spelen doen mensen voor hun plezier en voor velen heeft het een ontspannende werking. Wanneer piano spelen geen plezier en/of ontspanning meer kan geven door pijn, is dit een ernstige zaak. Zeker wanneer je beroepsmatig piano speelt en je je beroep niet meer kan uitoefenen door pijn, heeft dit grote gevolgen op je leven.

Veel voorkomende klachten bij piano spelen

Veel pijnklachten van het piano spelen ontstaan door te krampachtig spelen. Let mede daarom, goed op de juiste houding aan de piano. Veel voorkomende klachten zijn RSI-klachten (pijnklachten ten gevolge van herhaaldelijke bewegingen), slijmbeursontsteking, zenuwletsel en gewrichtsklachten.

Er zijn natuurlijk ook andere klachten waardoor u niet meer of weinig piano kunt spelen. U kunt hierbij denken aan: artrose, carpaal tunnelsyndroom, reuma, multiple sclerose.

Verlichten van pijn met CBD olie

Steeds meer mensen ontdekken dat CBD olie een zeer positieve werking heeft op pijnklachten! CBD olie wordt gemaakt van hennepplanten en hennep als natuurlijke pijnbestrijder is al een eeuwenoud gebruik. Ook heeft CBD een ontstekingsremmende werking en helpt zenuwen herstellen en beschermen.

Voorkom stress tijdens het piano spelen

Stress en zenuwen bij het piano spelen kunnen ontstaan doordat je een optreden hebt of een muziekexamen. Stress zorgt voor meer spierspanning dan goed is tijdens het spelen. Door piano te spelen met stress, spanning en/of tijdsdruk kunnen er blessures ontstaan. Dit komt omdat mensen dan te krampachtig spelen. CBD olie zou voor u een grote bijdrage kunnen leveren om stress, angst en zenuwen te verminderen.

Verlichten van stress met CBD olie

CBD olie is een natuurlijke rustgever. Veel mensen die gebruik maken van CBD olie ondervinden dat deze olie voor hen een zeer positieve werking heeft op het gebied van het verlagen van stress- en zenuwklachten. Ze ervaren meer innerlijke rust. Het wordt dan ook steeds meer bekend dat CBD olie over de unieke werking beschikt om in onze hersenen niet alleen stress en zenuwen, maar ook angst weg te nemen of in ieder geval te verminderen. Het gebruik van CBD olie zou er bijvoorbeeld voor kunnen zorgen dat u geen of minder angst heeft voor een optreden of een examen. Door gebruik te maken van CBD olie zou u op deze manier minder krampachtig spelen tijdens verschillende stressvolle situaties waardoor het spelen van piano weer een plezier is.

Wat is CBD olie?

CBD olie en andere CBD producten zijn gemaakt van de bloemen en bladeren van hennepplanten en bevatten veel CBD. CBD is de afkorting van cannabidiol. CBD olie heeft geen psychoactieve werking (geen high gevoel) en is volkomen legaal in Nederland en nog vele andere landen binnen de EU. CBD beïnvloedt op een natuurlijke wijze onze cannabinoïde systemen. Dat wil zeggen, dat systemen die functioneren als signaalgever van lichaamseigen processen, worden gestimuleerd. CBD blijkt enorm veel ondersteuning te bieden voor een beter werkend lichaam en heeft direct een positief effect op onze gezondheid. Het ondersteunt onder andere bij diverse ziekten en verlicht bij nervositeit, spanning en pijn.

Waar is CBD goed voor

Wanneer u dit leest en u kent iemand in uw familie of vriendenkring met bepaalde klachten en u denkt dat CBD olie wellicht wat zou kunnen beteken voor die persoon, hebben wij voor u een lijst gemaakt wat CBD olie zoal kan doen voor geest en lichaam. Voor meer informatie en of zelf CBD olie kopen raad ik u aan te kijken : www.cbddrogist.nl

Algehele gezondheid

 • Bevordert het afweersysteem
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Voor herstel na fysieke inspanning
 • Beschermt tegen ouderdomsverschijnselen
 • https://www.gezondheidsplein.nl/aandoeningen/rsi/item33423
  Geeft meer energie
 • Houdt jong
 • Positief voor lichaam en geest
 • Gunstige invloed op de gezondheid

Inwendige lichaam

 • Voor behoud van een gezonde bloeddruk
 • Goed voor de bloedcirculatie
 • Voor een goede botaanmaak (helpt bij botgroei)
 • Ondersteunt de stofwisseling
 • Verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels
 • Stimuleert de stoelgang
 • Ondersteunt het behoud van een gezonde bloedsuikerspiegel
 • Voor een goede blaasfunctie
 • Helpt bij wisselende stemmingen tijdens de menstruatiecyclus
 • Ondersteunt lever en gal reiniging

Uitwendige lichaam

 • Ter verzorging van de ogen
 • Bij rode en branderige ogen
 • Goed voor het gezichtsvermogen
 • Verzorgend voor de huid
 • Verzorgt en verzacht de huid na insectenbeten, kwallenbeten of brandwonden
 • Heeft een gunstig effect op ouderdomsverschijnselen
 • Voor sterke tanden
 • Verbetert conditie tandvlees
 • Bij haargroeiproblemen
 • Geeft weer glans aan het haar

Ontspanning en rust

 • Natuurlijke rustgever
 • Bij stress en spanning
 • Bij innerlijke onrust
 • Voor een goede gemoedstoestand
 • Houdt de geest helder
 • Geeft zwakke zenuwen een weldadige rust
 • Voor een goede en gezonde nachtrust